Szamuráj szellem Társasjáték - Akció

2017. január 12. - Gondnemjáték

da84fe05af5aba1a8ebdef9f74290f70.jpgMost jutott el hozzám a hír, hogy egy szuper kártyajáték a Szamuráj Szellem -45%-s áron kapható a mall.hu-n. Boardgamegeek.com 6.8as értékelésű játék 2014ben lett kiadva, Magyarországon a Gémklub forgalmazza.

A Samurai Szellem (Samurai Spirit) egy kooperatív kártyajáték, ahol te és társaid igyekeztek megvédeni egy kis japán falut a gonosz és ártó szellemektől, banditáktól. Most ezt így leírva megjött a kedvem, hogy megnézzem Akira Kurosawa mesterművét a Hét szamurájt.

A játék számos trükköt és csavart tartalmaz, amelyeket ki is kell használnunk a hullámokban támadó egyre erősebb rosszakaróink ellen. A játék designja szép, könnyen beleélhetjük magunkat a feudális japán rejtélyes világába. Ezenkívül hatalmas plusz, hogy a játék mechanikája megengedi az 1 játékos módot, ami nagy piros pont.

Ha még hezitáltok a játék megvásárlásáról, akkor itt egy szuper Review video a Shutupandsitdown.com csapatától.

A bejegyzés trackback címe:

https://gondnemjatek.blog.hu/api/trackback/id/tr5812105461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása